Nieuws

Wereld Downsyndroomdag 2017

Op 21 maart (21/3) laten we zien dat als je het 21ste chromosoom 3 keer hebt, dat nog niets zegt over wie je bent. Mensen met Downsyndroom hebben hun eigen karakter en eigen persoonlijkheid, alleen hebben ze wat extra hulp en begeleiding nodig in de samenleving.

Op deze dag willen we graag nog een keer aandacht vragen voor het filmpje dat we speciaal voor Wereld Downsyndroomdag maakten over leven met downsyndroom. Vorig jaar werd het binnen een dag meer dan 300.000 keer bekeken. Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje hier

 

Door op 20 maart 2017

Reageren?

Gepubliceerd door Roos Drupsteen op
Beste Linda,

Graag zou ik met je in contact komen.
Ik ben casting-director en op dit moment ben ik bezig met een grote internationale campagne voor een baby-voeding merk.
Hiervoor zoeken we dus allerlei baby's .
Binnen deze campagne willen we geen groepen uitsluiten, dus het idee is om ook een baby te filmen met het syndroom van down.
Ik vroeg me af of jij me in contact kan brengen met ouders die hiervoor open staan.
Of zou ik je kunnen bellen? Dan kan ik alles even toelichten?
Je kan mij ook bellen of mailen, want ik snap dat er nog wel wat vragen zijn.
06-30033747, ik hoor graag van je.

Vriendelijke groet,

Roos Drupsteen
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommigen zijn essentieel om de website goed te laten functioneren. Anderen geven ons inzicht in hoe de website gebruikt wordt en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Wij anonimiseren de IP adressen in Google Analytics. Met het bezoeken van onze website stemt u in met onze Privacy Statement.