Nieuws

donatie bij 25 jarig bestaan

Op 1 april 2016 vierde Installatie Techniek Raalte Groep BV haar 25 jarig bestaan. Een mooie mijlpaal voor de directie en haar medewerkers. Ter gelegenheid van het jubileum was er een Open Dag. Een Open Dag met een speciaal tintje in dit geval: Genodigden kregen het verzoek geen bloemetje of ander cadeautje mee te nemen, maar in plaats daarvan een donatie te doen voor De Upside van Down. En daar werd massaal gehoor aan gegeven.

Linda Germs, voorzitter van De Upside van Down, ontving een prachtige donatie uit handen van directeur Roy Schulten. De prachtige zuil waarin de donaties gedaan konden worden, is door ITR speciaal voor de stichting gemaakt. Ook de collectebus werd aan ons geschonken. Hopelijk kunnen we hem nog veel gaan inzetten en wordt deze zuil een vast element op heel veel feestjes en evenementen!

De donatie van Installatiebureau Raalte wordt ingezet voor een nieuw project dat plaatsvindt op 26 september van dit jaar. Het gaat om een symposium rondom counseling door medici en krijgt de naam De Vervolmaakte Mens. Binnenkort gvolgt daarover meer informatie, dus volg de site!

De  Upside van Down is heel blij met dit initiatief van Installatietechniek Raalte. Nogmaals veel dank! Jullie gulle gift maakt het mede mogelijk dat onze stichting de beeldvorming rondom Down goed neer kan zetten.

 

 

Door op 12 mei 2016

Reageren?

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommigen zijn essentieel om de website goed te laten functioneren. Anderen geven ons inzicht in hoe de website gebruikt wordt en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Wij anonimiseren de IP adressen in Google Analytics. Met het bezoeken van onze website stemt u in met onze Privacy Statement.