Webshop

CD LaLaLaLa

CD LaLaLaLa

 

Op 25 november 2009 werd een bijzondere cd gelanceerd. Met vrolijke en aanstekelijke kinderliedjes, die ook voor ouders leuk zijn om te luisteren. Een kinder-cd waaraan bekende componisten, muzikanten en artiesten belangeloos hun medewerking verleenden. Theatermaker Mark Haayema schreef 12 liedjes voor stichting De Upside van Down.

Deze stichting wil met eigentijdse projecten laten zien dat het Downsyndroom ook veel positieve kanten heeft. Omdat een positieve beeldvorming aan de basis staat van meer begrip. En meer begrip leidt uiteindelijk tot acceptatie en integratie van kinderen en mensen met Downsyndroom in onze maatschappij. De opbrengst van de cd gaat naar de Stichting de Upside van Down.

 
 
€14,95
 
Afmetingen
14x12.5 x0.5 cm
 
*

Deel dit product

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommigen zijn essentieel om de website goed te laten functioneren. Anderen geven ons inzicht in hoe de website gebruikt wordt en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Wij anonimiseren de IP adressen in Google Analytics. Met het bezoeken van onze website stemt u in met onze Privacy Statement.