Doneren

U kunt doneren door op de button te klikken met PayPal

Waarom doneren?

Stichting de Upside van Down zet zich in voor een positiever beeld van Downsyndroom. Er is al zoveel aandacht voor de zorg die een kind met Downsyndroom met zich meebrengt dat wij besloten dat het tijd werd nu ook eens aandacht aan de andere kant te besteden. Want die andere kant bestaat!

Kinderen (en ook volwassen mensen) met Downsyndroom brengen met dat chromosoom meer, ook de maatschappij zoveel meer. Het kost even tijd om dat te zien..... Maar wie het ziet is verkocht!

Met eigentijdse projecten laten we zoveel mogelijk mensen steeds opnieuw zien dat Downsyndroom ook positieve kanten heeft. Omdat een goede beeldvorming aan de basis staat van acceptatie en integratie van mensen met Downsyndroom in onze maatschappij. En voor ons staat vast dat de maatschappij waardevoller wordt als mensen met Downsyndroom er hun bijdrage aan mogen leveren!

U kunt ook zelf een bijdrage overmaken via:

Stichting de Upside van Down
NL55INGB0005089008

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommigen zijn essentieel om de website goed te laten functioneren. Anderen geven ons inzicht in hoe de website gebruikt wordt en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Wij anonimiseren de IP adressen in Google Analytics. Met het bezoeken van onze website stemt u in met onze Privacy Statement.